Καινοτόμο Προιόν Αδιαβροχοποίησης

unnamed

Ακρυλική πάστα, ελαστομερής υδατικής βάσεως ενός συστατικού για εξωτερική και εσωτερική χρήση, τεντόπανα η οποιοδήποτε πανί το οποίο θέλουμε να γίνει αδιάβροχο. Προσφύεται άριστα, εφαρμόζεται εύκολα, έχει μεγάλη αντοχή στη γήρανση και τις καιρικές συνθήκες και χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα υψηλή ελαστικότητα. Μετά από 24-48 ώρες επέρχεται η σκλήρυνση της και σχηματίζει μια ελαστική μεμβράνη διαφανής η οποία έχει μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο και στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν είναι εύφλεκτη και δεν περιέχει τοξικές ουσίες.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διάφανο

Νέα δειγματολογια

Ζητήστε σημερα το καινουριο δειγματολόγιο ελληνικών υφασμάτων Calcari-Σάββας, Nyfan, το δειγματολόγιο πλαστικών, εφελκιόμενων  και τον τιμοκατάλογο για το 2017-2018!!!

 

 

kjhuih

Η νέα μας μηχανή!

 

H νέα μας μηχανη!

 

κατάλογος 3

ΕΦΕΛΚΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 Ζητήστε μας το νέο δειγματολόγιο με τα εφελκυόμενα υφάσματα !

10 Χρόνια εγγύηση, δεν καίγονται απο τις ηλιακές ακτίνες!

εφελκυόμενα με νεο μπλέ

 

εφελκυομενα 1

Νέες κτηριακές εγκαταστάσεις

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης της εταιρίας μας το ερχόμενο φθινόπωρο η  ΣΑΒΒΑΣ.ΑΕ θα εγκατασταθεί σε καινούριες εγκαταστάσεις στη Κηφισού 16- Ρέντη Αττικής . Οι εγκαταστάσεις μας ξεπερνούν τα 2.000 τετραγωνικά μέτρα. Οι χώροι μας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με μηχανές τελευταίας τεχνολογίας και οι αποθήκες μας διαθέτουν όλων των ειδών εξαρτήματα που αφορούν την εξωτερική σκίαση.

 

φωτο εργοστασιο

«… για να ζούμε καλύτερα υπο-σκιά»

Έχει ιστορία πάνω από 50 χρόνια στο χώρο κατασκευής και εμπορίας όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες σκίασης.
Διαθέτει αυτόματες Γερμανικές μηχανές που ράβουν με απόλυτη ακρίβεια και άριστη ποιότητα μόνες τους, υψίσυχνες μηχανές κολλήματος μουσαμάδων PVC , διάτρητων και ζελατινών, πάγκους που κόβουν τα φύλλα των πανιών τελευταίας τεχνολογίας ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
  • Αποθήκες πάνω από 5.000 m2
  • Τεντόπανα όλων των επώνυμων εταιρειών
  • Σωλήνες όλων των διαμέτρων και ειδών
  • Ιστορία πάνω από 50 χρόνια 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Untitled-1
tentcate
calbari
 somfy recasens mehler ferrari