Υπηρεσίες συγκόλησης υφασμάτων

H Σάββας Α.Ε. είναι ο πρώτος κατασκευαστής στην Ελλάδα που διαθέτει στο σύγχρονο ραφείο της, την τελευταίας τεχνολογίας μηχανή συγκόλλησης υφασμάτων εξωτερικής σκίασης με θερμό αέρα και υγρή κόλλα. Η μέθοδος και η τεχνολογία συγκόλλησης υφασμάτων τεντών «υγρής κόλλας», χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και πάνω από 14 εκατομμύρια μέτρα υφάσματος έχουν τοποθετηθεί, καθιστώντας την μέθοδο αυτή αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή.

Η τεχνολογία της υγρής κόλλας χρησιμοποιείται στη θέση των συμβατικών μεθόδων ραψίματος με βελόνα και κλωστή και εγγυάται:

ασύγκριτη δύναμη, αντοχή και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.


Δεν φθείρεται όπως οι παραδοσιακές ραφές. Οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν σχετικά με τα υφάσματα που συγκολλούνται με την τεχνολογία υγρής κόλλας δείχνουν ότι μετά από χρόνια έκθεσης στις καιρικές συνθήκες, οι ραφές με συγκόλληση διατηρούν τις φυσικές τους ιδιότητες ανέπαφες, ενώ οι συμβατικές ραφές, χάνουν περισσότερο από το 60% της σύνθεσής τους.


Εκτός από το σημαντικό αισθητικό πλεονέκτημα, η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει μία πλήρως αδιάβροχη συγκόλληση, αφού δεν τρυπιόνται οι ακρυλικές και πολυεστερικές ίνες από τις βελόνες ραψίματος.
Η μέθοδος υγρής συγκόλλησης τελευταίας τεχνολογίας χρησιμοποιεί μία κολλά που είναι κατάλληλη για συγκόλληση των ακρυλικών υφασμάτων χωρίς επίστρωση (απλά κρυλικά), αλλά και επιστρωμένων (ακρυλικά 100% αδιάβροχα).

 
 
3  

Τέλος η νέα μηχανή συγκόλλησης χρησιμοποιεί την πατενταρισμένη τεχνολογία «Έξυπνης ροπής» για τέλειες ραφές.

Υπηρεσίες ραφής υφασμάτων

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα υπερσύχρονο τμήμα ραφής τεντοπάνων με αυτόματες μηχανές.  

Οι νέας τεχνολογίας μηχανές ραφής αποδίδουν πάνω από 1.000 τ.μ. ραμμένων τεντοπάνων την ημέρα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. 

Οι πελάτες μας εδώ και πολλά χρόνια μας εμπιστέυονται για την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση , ακόμα και σε παραγγελίας με ιδιαιτερότητες.

Υπηρεσίες κοπής υφασμάτων

Η υπηρεσία κοπής των υφασμάτων γίνεται με αυτοματοποιημένο πάγκο ραφής που κόβει το ύφασμα και στις 2 διαστάσεις, ώστε να είναι σωστά "γωνιασμένο" και να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στην τοποθέτηση της τελιωμένης τέντας.

Διαθέτει :

•Σύστημα κοπής με μαχαίρι Ultrasonic για κάθετη κοπή καιστρογγυλό μαχαίρι για οριζόντια κοπή.

•Δυνατότητα κοπής τσόντας στην αρχή ή στο τέλος του πανιού

•Σύστημα σημαδέματος (στυλό) για αντίβαρο-γλώσσα και γύρισμα θήκης.

•Επιλογή προγράμματος για τρόπο κοπής φύλλων (φύλλο-φύλλο-τσόντα, τσόντα-φύλλο-φύλλο, φύλλο-τσόντα-φύλλο).

•Πιάστρα τραβήγματος για σωστό μέτρημα του πανιού.

•Φως για τον έλεγχο του πανιού

Υπηρεσίες συγκόλλησης PVC και ζελατινών

Για την συγκόληση PVC και ζελατινών διαθέτουμε 2 μηχανές υψηλής τεχνολογίας Iταλικής προέλευσης.

Οι μηχανές με απόλυτη ακρίβεια και υψηλή ποιότητα θερμοκολλούν το υλικό με υψηλή συχνότητα. Πίεση κόλλησης 6 Bar.

Το ραφείο μας έχει την δυνατότητα να αποδίδει πάνω από 500 τ.μ. έτοιμων PVC και ζελατινών ημερησίως.

Διάσταση κόλλησης μαχαιριού: 20mm x 1.000mm

Ειδικό σύστημα cooling για να κρυώνει το μαχαίρι.

Aυτόματο σύστημα ρύθμισης ισχύος της μηχανής.

Υπηρεσίες κοπής σωλήνων- αντίβαρων

Διαθέτυουμε σωλήνες γαλβανιζέ 1 ίντσα ,1 1/4, Φ48, Φ50, Φ60 ,Φ70, Φ70 ΒΤ, Φ78 λούκι ,λευκή αλουμινίου όπως και βαμμένες λευκές 1 ,1 1/4 σιδερένιες. Όλα τα είδη σωληνών κόβονται κατόπιν παραγγελίας στίς διαστάσεις που θέλετε και παραδίδονται με μηχανισμούς ή μοτέρ έτοιμα προς τοποθέτηση. Επίσεις όλα τα είδη αντιβάρων αλουμινίου κόβονται και παραδίδονται σε συγκεκριμένες διαστάσεις κομπλέ εντός μία-δύο εργάσιμων ημερών.  

Υπηρεσίες βαφής σωλήνων, αλουμινίων και μεταλλικών εξαρτημάτων σε οποιοδήποτε RAL

Κατόπιν παραγγελίας μπορούν να βαφούν , αντίβαρα αλουμινίου, σωλήνες , βραχίονες , εξαρτήματα και συστήματα τεντών σε χρώμα RAL που επιθυμεί ο πελάτης εντός λίγων ημερών. Η χρέωση είναι ανάλογη της ποσότητας του είδους και του χρώματος βαφής.

Ειδικές κατασκευές βάσει σχεδίου

Το σχεδιαστικό μας τμήμα μπορεί να πραγματοποιήσει ειδικές κατασκευές υφασμάτων , διάτρητων , PVC , βάσει σχεδίου που θα αποστείλετε με email ή fax. Στις κατασκεύές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρόσθετα υλικά όπως λάστιχο , κορδόνι ,φακαρόλα , συρματόσχοινο ,ποντούζια (λαγβανιζέ ή inox) , κρικάκια , όπως καιμεταλικά -ανοξείδωτα εξαρτήματα και γωνίες για τη στήριξη των   κατασκευών.

«… για να ζούμε καλύτερα υπο-σκιά»

Έχει ιστορία πάνω από 50 χρόνια στο χώρο κατασκευής και εμπορίας όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες σκίασης.
Διαθέτει αυτόματες Γερμανικές μηχανές που ράβουν με απόλυτη ακρίβεια και άριστη ποιότητα μόνες τους, υψίσυχνες μηχανές κολλήματος μουσαμάδων PVC , διάτρητων και ζελατινών, πάγκους που κόβουν τα φύλλα των πανιών τελευταίας τεχνολογίας ...

Αντιπροσωπεύουμε και διανέμουμε στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα των:

Untitled-1
tentcate
calbari
 somfy recasens mehler ferrari